Goud van Oud

Maandag 28 februari 2022
vanaf 20.11 uur

met de Tilburgse feestband “De Bierbroeders” en DJ Ganzz

in onze feesttent aan de
Prinses Irenestraat

Budel-Dorplein

Vorig jaar zijn we gestart met een avond Goud van Oud, om de mensen die niet van de huidige carnavalsmuziek houden toch een gezellige avond te bieden in onze feesttent in Dorplein.

De 1e editie vond plaats op maandagavond met artiesten van eigen bodem. Het was een gezellige avond met een gastoptreden van “ABBA”. DJ Ganzz wisselde oude carnavalsmuziek af met muziek uit de jaren 60, 70, 80 en 90. Dit was zeer geslaagd en dus zeker voor herhaling vatbaar.

De Bierbroeders

Met de 2e editie willen we een nog groter publiek bereiken. We hebben het voor elkaar gekregen om de 6 koppige Tilburgse feestband “De Bierbroeders” vast te leggen. Ze zijn bekend door hun imitatie van Meat Loaf en andere gezellige feestmuziek. In Budel hebben ze opgetreden in de City bar en bij de Glazenkooi. Samen met DJ Ganzz zullen zij een leuk en afwisselend programma ten gehore brengen. Er is voor ieder wat wils!

Graag nodigen we jullie allemaal uit om op 28 februari vanaf 20.11 uur samen gezellig met ons te genieten en te swingen in onze feesttent.