Kinder Bonte Middag met veel swingende dansacts

Zaterdag 19 februari 2022
om 14.11 uur

Aansluitend
Receptie Prinsenpaar om 18.30 uur

in onze feesttent
aan de Prinses Irenestraat

Budel-Dorplein


Net als andere jaren beloofd het weer een groot feest te worden met veel verschillende optredens. De Kinder Bonte Middag staat geheel in het teken van kinderen. De kinderen staan centraal en worden de artiesten begeleid door een jeugd swiss.

Natuurlijk hebben we weer de grote tombola, hiermee ondersteund u natuurlijk de Kinder Bonte Middag zodat we er volgend jaar weer een mooi feest van kunnen maken. Nieuw dit jaar is dat we een kleurplatenactie hebben voor de onderbouw en bovenbouw. De kleurplaten zijn hier onder te downloaden. Hiermee zijn mooie prijsjes te winnen. Tijdens de Kinder Bonte Middag worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Dus zorg dat je er bij bent!

Na het officiƫle programma gaan we nog lang niet naar huis want dan zullen we er samen met Jeugdprins en Jeugdprinses weer een geweldig kinder carnavalfeest van gaan maken.

Neem je ouders, buren, vrienden en alle andere kennissen mee om je aan te moedigen en kom op Zaterdag 19 Februari om 14.00 uur naar de feesttent in Dorplein zodat we op tijd kunnen beginnen. 

De ENTREE is GRATIS!


Inschrijven Kinder Bonte Middag

Wil je ook iets uitbeelden of voordragen op de Kinder Bonte Middag?

Kinderen van 2 tot en met 16 jaar kunnen hier ingeschreven worden.

Download hier het inschrijfformulier


Kleurplatenwedstrijd

Dit jaar hebben we een kleurplatenwedstrijd voor de kinderen van 0 t./m. 5 en van 6 t./m. 12 jaar

Download hier je tekening

Meer informatie staat op de betreffende kleurplaat (waar inleveren e.d.)