Programma 2023/2024

 De Heiknuuters vieren Carnaval met een bomvol programma voor jong en oud! 

Op Zaterdag 18 November was het allemaal zover! We trapten af met ons Prinsenbal.
Wat was het gezellig. Dit zien we als Heiknuuters graag.
Het weekend van carnaval hebben we een programma in elkaar gezet voor jong en oud.

Op vrijdag 2 Februari is onze Bonte Avond met artiesten van eigen bodem en omliggende dorpen zoals De Foute Jongens, We Mele , M&M en de Tri Jo’s maar hebben we ook de top van de Brabantse tonpraters op het podium staan waaronder Rob Bouwman,Iveke van Gerven ,Dirk Kouwenberg en Twan van Oers, voor cabaret en zang zorgt het duo De Skoepies om zo er samen weer een mooie avond te van mogen gaan maken. De voorverkoop is Zondag 21 januari om 10.00 uur in de Schakel. Voor de vroege gasten de Schakel gaat om 6.00 uur open

Zo starten we op Zaterdag 3 Februari om 14.11 uur met een kinder bonte middag een middag met optredens van en door kinderen de entree is gratis voor iedereen , hier kunnen de kinderen zich t/m 26 Januari voor inschrijven, ga naar www.heiknuuters.nl en download het inschrijfformulier.

Zaterdag 3 Februari om 18.30 uur is onze receptie van Prins Luuk 1e en Prinses Hester hun adjudanten Jelle,Bas en Yony en de raad van 11. Zo rond de klok van 21.11 uur gaat het feest echt los en zal dj Siem Driessen er voor zorgen dat we met alle aanwezige zusterverenigingen en carnavalsvierders er een geweldig Carnavalsbal van zullen gaan maken.

Op Donderdag 8 Februari om 19.30 uur trappen we af met de Sleuteloverdracht een extra feest wat een keer in de 6 jaar in onze Heiknuutertent word gehouden, de entree is gratis en we nodigen dan ook iedereen uit om er samen met ons een geweldige avond van te maken samen met DJ Rick.

Op Vrijdag 9 Februari is het jaarlijkse Schoolcarnaval en vind ons ziekenbezoek plaats, weet jij iemand die ziek is en het fijn vind om een bezoekje te krijgen van onze prinselijke hoogheden laat het dan even weten !

Op Zaterdag 10 Februari vanaf 20.11 uur start ons wel bekent Dikke D bal met als thema; GLOW! , kom allen in stijl naar dit prachtige feest zodat DJ Bas Verkoelen kan zorgen voor een geweldige opening van ons carnavalsweekend.

Op Zondag 11 Februari starten we om vanaf 14.11uur met onze optocht en onze prachtige Prinsenwagen met daarboven op de nieuwe prinsenfamilie en de gehele raad van 11 en onze jeugd Raad Van Elf. We roepen dan ook alle (mini) Heiknuuters op om mee te doen met de optocht zodat weer een optocht door ons mooie dorp kunnen laten trekken! Het publiek kan ook dit jaar mee stemmen voor de Publieksprijs dit is een prijs voor welke individueel, dou, trio, kleine of grote groep of wagen u het beste vind.

Vanaf 14.11 uur starten we met een Carnavalsfeest met DJ Ganzz voor jong en oud in onze feesttent en bouwen we de spanning op voor de prijsuitreiking van de onze optocht die om 19.30uur zal aanvangen. Na de Prijsuitreiking zal DJ Jens van Leeuwen de tent plat gaan draaien tijdens het optochtbal.

Carnavals Maandag 12 Februari vanaf 14.11 uur is er als vanouds de grote kindermiddag met als thema Magisch Carnaval. Deze middag staat in het teken van Magisch leuke spellen, traktaties en een bezoek van niemand minder dan goochelaar STEVEN KAZAN en zullen de Heiknuuters zorgen voor de juiste muziek. Vanaf 18.11 uur recepteren onze Jeugdprins Boy 1e , Jeugdprinses Gwen en Jeugdadjudant Nina samen met de jeugdraad van 11 waarna er tot 20.00 uur een kinderfeest plaats vind.

Vanaf 20.11 uur start ons Goud van Oud bal met DJ Ganzz die zorgt voor muziek uit de goeie oude tijd. We hopen op deze avond vele carnavalisten te mogen begroeten en wie weet win jij wel een mooie prijs voor de knapste filmster. Samen hopen we ons carnavalsjaar op een feestelijke wijze in de tent mogen afsluiten.

Op Carnavals Dinsdag 13 Februari om 21.00 uur sluiten we de carnaval af met de Knuuterverbranding bij ons standbeeld ‘De Heiknuuter”.

Alle activiteiten vinden plaats in de grote feesttent aan de Prs. Irenestraat in Budel Dorplein.

Kijk op onze prachtige website www.heiknuuters.nl voor verdere informatie omtrent al onze activiteiten.