Programma 2022/2023

Op vrijdag 10 Februari is onze Bonte Avond met artiesten van eigen bodem en omliggende dorpen zoals De Foute Jongens, We Mele, M&M en de Tri Jo’s maar hebben we ook de top van de Brabantse tonpraters op het podium staan waaronder Frans Bevers, Rien Van Geneugten, Andy Marcelissen en Hans Verbaarschot, voor cabaret en zang zorgt het duo Wissiknie om zo er samen samen weer een mooie avond te van mogen gaan maken. De voorverkoop is vanaf maandag 30 januari bij Lisette Meurkens aan de St Eloystraat 14 te Budel Dorplein.

Zo starten we op Zaterdag 11 Februari om 14.11 uur met een kinder bonte middag een middag met optredens van en door kinderen de  entree is gratis voor iedereen.

Zaterdag 11 Februariom 18.30 uur is onze receptie van Prinses Vanessa 1emet Markiezin Renske hun adjudanten Esmee en Yony en de raad van 11. Zo rond de klok van 21.11 uur gaat het feest echt los en zal DJ Siem Driessen er voor zorgen dat we met alle aanwezige zusterverenigingen en carnavalsvierders er een geweldig Carnavalsbal met lichtshow en confetti kanonnen van maken.

Op Vrijdag 17 Februari is het jaarlijkse Schoolcarnaval en vind ons ziekenbezoek plaats, weet jij iemand die ziek is en het fijn vind om een bezoekje te krijgen van onze prinsenlijke hoogheden laat het dan even weten!

Op
Zaterdag 18 Februari vanaf 20.11 uur start ons wel bekent Dikke D bal met als thema: Carnakampenellie, kom allen in stijl naar dit prachtige feest zodat DJ Koetsie en een verrassingsoptreden kunnen zorgen voor een geweldige opening van ons carnavalsweekend.

Op
Zondag 19 Februari starten we om vanaf 14.11uur met onze optocht en onze prachtige nieuwe Prinsenwagen met daarboven op de nieuwe prinsenfamilie en de gehele raad van 11 en onze jeugd Raad Van Elf. We roepen dan ook alle (mini) Heiknuuters op om mee te doen met de optocht zodat we na 3 jaar eindelijk weer een optocht door ons mooie dorp kunnen laten trekken! Het publiek kan dit jaar mee stemmen voor de Publieksprijs dit is een prijs voor welke individueel, dou, trio, kleine of grote groep of wagen u het beste vind.

Vanaf 16.11 uur starten we met een
Carnavalsfeest met DJ Gansz voor jong en oud in onze feesttent en bouwen we de spanning op voor de prijsuitreiking van de onze optocht die om 19.30uur zal aanvangen. Na de Prijsuitreiking zal DJ Jens van Leeuwen de tent plat gaan draaien tijdens het optochtbal.

Carnavals
Maandag 20 Februari vanaf 14.11uur is er als vanouds de grote kindermiddag met als thema Prinsen & Prinsessen. Deze middag staat in het teken van koninklijke spellen, glitter tattoes, popkorn en feestelijk bezoek en zal DJ Gansz er voor zorgen voor de juiste muziek.
Vanaf 18.11 uur
receptieneren onze Jeugdprins Niels 1e, Jeugdprinses Fenne en Jeugdadjudant Senna samen met de jeugdraad van 11 waarna er tot 20.00 uur een kinderfeest plaats vind.

Vanaf 20.11 uur start ons
Goud van Oud bal met DJ Bas Vercoelen en artiesten en gaan we voor muziek uit de goeie oude tijd. We hopen op deze avond vele carnavalisten te mogen begroeten zodat we ons carnavalsjaar op een feestelijke wijze in de tent mogen afsluiten.

Op Carnavals Dinsdag  21 Februari sluiten we in besloten kring de carnaval af met de Knuuterverbranding bij ons nieuwe standbeeld.

Alle activiteiten vinden plaats in de vernieuwde grote feesttent aan de Prs. Irenestraat in Budel Dorplein