Sponsoren

Sponsoractie seizoen 2022/2023

Geachte lezer, 

Zoals het er nu uitziet is de kans groot dat we weer een écht carnavalsfeest mogen gaan organiseren! 

Viert u samen met ons het carnavalsseizoen 2022/2023? Wat is nu mooier dan te laten zien dat u betrokken bent bij de mensen in uw omgeving? Carnaval is één van de laatste pijlers die tot sociale verbinding leidt in kleine dorpen zoals Budel-Dorplein. Om deze pijler hoog te houden hebben we uw steun nodig. Vandaar dat we even om uw aandacht vragen.

Karnavalsstichting De Heiknuuters zet zich in om Carnaval voor Budel-Dorplein te behouden. Vorig seizoen hebben we carnaval in het klein mogen vieren in De Schakel. Maar carnaval in Budel-Dorplein hoort in de tent, waar van oudsher in het Carnavalsweekend door jong en oud wordt gefeest. Deze Feesttent wordt speciaal voor deze gelegenheid gebouwd aan de Prinses Irenestraat te Budel-Dorplein. Diverse activiteiten die we organiseren zijn de Bonte avond, Kinder bonte middag en kindermiddag. Deze zijn erg populair onder groot en klein in heel Cranendonck. Verder zijn de Heiknuuters actief met het schoolcarnaval, ziekenbezoek en de organisatie van de optocht. 

We zijn sterk afhankelijk van de steun van sponsoren. Met de carnavalskrant en banners in de feesttent geven we uiting aan deze betrokkenheid. Wilt u ook een bijdrage leveren? Neem dan contact op met Erik Straatmijer viapenningmeester@heiknuuters.nl

Voor nu, hartelijk dank voor uw aandacht en hopelijk tot ziens bij onze activiteiten. 

 NamensKarnavalsstichting de Heiknuuters,

                       

Erik Straatmijer, voorzitter Sponsorcommissie