Onvergetelijke carnal 2023

 KS de Heiknuuters danken iedereen die deze onvergetelijke carnaval in Dorplein heeft mogelijk gemaakt

Dat carnaval vierend Cranendonck en omgeving Heiknuuterrijk wel weet te vinden tijdens de carnavals feesten is wel gebleken. 50 Jaar lang carnaval vieren in de feesttent bij de Heiknuuters heeft inmiddels wel bekendheid bij jong en oud ,zo waren de Bonte Avond en de Kinder Bonte middag druk bezocht en van goede kwaliteit. De receptie van onze Prinses Vanessa 1e en markiezin Renske 1e met hun adjudanten Esmee en Yony was druk bezocht ,wat zet de tent lekker vol, was de lichtshow een meerwaarde om met alle zusterverenigingen los te gaan.

Vrijdag voor de carnaval is er traditiegetrouw het schoolcarnaval, we trokken met alle kinderen van onze school door het dorp genoten van optreden en aten samen een lekker frietje. In de middag vind het ziekenbezoek plaats bij Dorpleiners die ziek zijn en enkele familieleden van onze hoogheden, een activiteit die zeer veel dankbaarheid oplevert en we dan ook nooit willen overslaan.

Als op carnavalszaterdag het Dikke D Bal van start gaat met het Thema carnakampanellie slaat goed aan, vele hebben zich uitgedost in passende kledij en genoten samen met nog heel veel andere feestvierders van 2 prachtige optredens van zanger…………… die liedjes van Queen, ABBA , maar ook nederlandstalige liederen op een prachtige wijze ten gehoren bracht. Rond de klok van 11 uur werd voor de laatste keer DJ Koetsie gepresenteerd, na vele jaren huis DJ gaat hij een andere weg in, waarvoor de Heiknuuters hun dank uitspraken.

Op carnavals Zondag de grote optocht met 30 startnummers trok en een prachtige stoet door het dorp waar door het grote aantallen publiek enorm van werd genoten, ook de nieuwe publieksprijs sprak goed aan bij zowel de deelnemers als het publiek. Na de optocht was het al goed druk in de prachtige feesttent waar de spanning voor de prijsuitreiking goed werd opgebouwd. De Winnaars in een goed tempo bekent werden gemaakt waarna het optocht bal mocht beginnen, wat was het gezellig!

Carnavals maandag de kinder spellen middag , ook deze middag werd druk bezocht en genoten alle kinderen, ouders, opa’s en oma’s van een geweldig kindercarnaval. Om 18.11 uur de jeugdreceptie van Jeugdprins Niels 1e , Jeugdprinses Fenne en Jeugdadjudant Senna met de gehele jeugdraad van elf werd eveneens druk bezocht waardoor het ook hier weer zeer gezellig was en we ons opmaakten voor het Goud van oud bal. Inmiddels een prachtige avond om feestvierend de carnaval in Heiknuuterrijk waardig te eindigen.

Dinsdag avond sluiten de Heiknuuters waardig af met de Knuuterverbranding , bedanken we elkaar en genieten we samen na van wat de carnaval dit seizoen weer heeft gebracht.

Ks de Heiknuuters dankt dan ook iedereen die op welke manier dan ook iets voor de Heiknuuters heeft betekent en tot volgend jaar!!